



V Bistru Tipo Vám nabízíme
Týdenní menu rozvážených obědů pro organizace
| Menu |
od 3.11.2025 do 7.11.2025 |
| Pondělí | |
| 1. Hl. jídlo | Boloňské špagety se sýrem |
| 2. Hl.jídlo | Smažený karbanátek, brambor vařený |
| 3. Hl.jídlo | Přírodní roštěná, rýže |
| 4. Hl.jídlo | Vepřové výpečky špenát, varica knedlíků |
| 5. Hl.jídlo | Smažený hermelín, brambor vařený, tatarská omáčka |
| 6. Hl.jídlo | Holandský řízek, brambor, vařený, tatarská omáčka |
| Úterý | |
| 1. Hl. jídlo | Pečený bůček kys, zelí,variace knedlíků |
| 2. Hl.jídlo | Rizoto z vepřového masa, sýr |
| 3. Hl.jídlo | Sekaná svíčková, houskový knedlík |
| 4. Hl.jídlo | Smežený květák, brambor, tat. omáčka |
| 5. Hl.jídlo | Pečené kuřecí stehno, brambor vařený, okurka |
| 6. Hl.jídlo | Holandský řízek, brambor, vařený, tatarská omáčka |
| Středa | |
| 1. Hl. jídlo | Vepřový plátek na žampionech, rýže, houskový knedlík |
| 2. Hl.jídlo | Kuře na paprice, houskový knedlík, těstoviny |
| 3. Hl.jídlo | Debrecínský guláš, variace knedlíků, těstoviny, rýže |
| 4. Hl.jídlo | Holandský řízek, brambor, vařený, tatarská omáčka |
| 5. Hl.jídlo | Buchtičky s vainlkovým krémem |
| Čtvrtek | |
| 1. Hl. jídlo | Španělský ptáček, rýže dušená, houskový knedlík |
| 2. Hl.jídlo | Čočka na kyselo, uzená krkovice, okurka |
| 3. Hl.jídlo | Vepřové v kapustě brambor vařený |
| 4. Hl.jídlo | Smažené žampiony, bramborová kaše |
| 5. Hl.jídlo | Vepřové na houbách, karlovarský knedlík |
| 6. Hl.jídlo | Holandský řízek, brambor, vařený, tatarská omáčka |
| Pátek | |
| 1. Hl. jídlo | Smažený vepřový řízek, bramborový salát |
| 2. Hl.jídlo | Hovězí maso vařené, houbová omáčka, housk.knedlík |
| 3. Hl.jídlo | Pštrosí vejce, brambor, zelný salát |
| 4. Hl.jídlo | Přírodní kuřecí plátek, rýže dušená |
| 5. Hl.jídlo | Domácí sekaná pečeně bramborová kaše |
| 6. Hl.jídlo | Holandský řízek, brambor, vařený, tatarská omáčka |
| Denně | |
| Dezert | Italská Panna Cotta 50,- Tiramisu 50,- Čokošpička 50,- Kč |
| Jídla jsou určená k přímé spotřebě !!! | |
| Jídla pro Vás připravil : Zdeněk Pokorný s kolektivem | |
| Objednávky zasílejte den předem do 12 hod. Upřesnění objednávek v den dodání do 8 hod. | |
| Změna příloh denně na objednávku | |
| tipokuchyne@gmail.com | |
| šéfkuchař Z. Pokorný tel. 603 837 965 ; pí Z. Pešanová 607 881 228 | |
| 2) | Šimice Tipo s.r.o, Husova 1056, 357 35 Chodov IČO 26351170 |